Tan Ortaokulu


Vizyon: Kendine güvenen, araştırmacı, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden ve ahlaki değerleri en üst düzeyde, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmek ve bu bireylerin meslek hayatında yaşadığı çevrenin eğitimine katkı sağlayan dünya insanı olabilmeleridir.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar: DPY Sınavında bir öğrencimiz İlde 5. olmuştur. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı TEOG-1 ve TEOG-2 sınavlarında okulumuz ilçe birincisi olmuştur.

Saatler: 08:40-15:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz İlkokul, Ortaokul ve İmam Hatip Orta Okullarından oluşmaktadır. İlkokul ve Ortaokul 3 katlı binada eğitim-öğretim yapıyor, İmam Hatip Ortaokulu ise aynı bahçede bulunan 2 küçük binada eğitim-öğretim yapıyor. Detaylı bilgi için okul idaresi ile görüşebilirsiniz.

Telefon - 5346047320

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://korkuttanio.meb.k12.tr

Adres - TAN KÖYÜ TAN KÜME EVLERİ TAN İLKOKULU BLOK NO 16/3 KORKUT / MUŞ

Öğretmen :5
Öğrenci :78
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :841
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - KÖY

Adres - TAN KÖYÜ TAN KÜME EVLERİ TAN İLKOKULU BLOK NO 16/3 KORKUT / MUŞ

Ulaşım -Öğretmenlerimiz Muş merkezde ikamet ediyorlar ve öğretmen servisi ile günlük gidiş-dönüş yapmaktalar. Yol yaklaşık 45 dakika sürmektedir. Öğretmen sayısı 18 civarında.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık -Okulumuz il merkezine 40 km, ilçe merkezine 20 km mesafededir.