MUŞ / KORKUT - Tan Ortaokulu

Tan Ortaokulu

Muş Korkut Tan Köyü
Vizyon
Vizyonumuz Kendine güvenen, araştırmacı, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden ve ahlaki değerleri en üst düzeyde, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmek ve bu bireylerin meslek hayatında yaşadığı çevrenin eğitimine katkı sağlayan dünya insanı olabilmeleridir.
Misyon
MİSYONUMUZ Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
Başarılar
DPY Sınavında bir öğrencimiz İlde 5. olmuştur. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı TEOG-1 ve TEOG-2 sınavlarında okulumuz ilçe birincisi olmuştur.
Fen Laboratuvarı :0
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Kalorifer
Yok
Pansiyon Bilgileri
Yok
1 - 1 Lojman vardır.
Ulaşım
İl ve ilçe merkezine her an ulaşım sağlanabilmektedir. Öğretmenlerimiz servis ile gidip gelmektedir. Yol 50 km´dir. Ulaşım sıkıntımız yoktur.
Var
KÖY
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 20 ve 7 km uzaklıktadır. İki ayrı yoldan gidilebilmektedir. İle uzaklığı 50 km´dir. Kısa yol asfalt olmadığı için uzun yol kullanılmaktadır.